У Харкові різко потеплішає

Мешканців Харківщини знову попереджають про пожежну небезпеку

Сьогодні, 10 вересня, на території Харкова та області буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря поступово підіймається. Про це розповіли на своїй Facebook-сторінці представники Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Температура повітря вдень підніметься до 24-26 градусів тепла. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Також варто зазначити, що з 10 і до 16 вересня у регіоні буде надзвичайна пожежна небезпека.

Останні новини Харкова:

 У селищі Савинці Ізюмського району офіцери забрали у жінки чотирьох маленьких дітей. Малюків відправили до Великобурлуцької центральної районної лікарні. За даними правоохоронців жінка веде аморальний спосіб життя. Тепер поліцейські будуть розв'язувати питання про позбавлення матері батьківських прав. 

  Через кілька місяців у Харкові запланований виступ скандального співака з Російської Федерації Моргенштерна. Анонс концерту з'явився на афішах міста та профільних сайтах з продажу квитків. Алішер Валєєв виступатиме у Харкові 15 листопада 2021 року. Концерт проходитиме у Палаці Спорту. Вартість квитків варіюватиметься від 450 до 2590 гривень.

⬤ У Харкові активно процвітає схема із забудови земельних ділянок хмарочосами із порушенням усіх будівельних норм. Бренд, під яким зводять багатоповерхівки, належить Туреччині - Turkish Development. Щоправда, відношення до самого будівництва компанія майже не має. Офіційно вона займається лише реконструкцією квартир спільно з українським ТОВ-забудовником у рамках того, що надає дозвіл на використання назви свого бренду під час продажу "реконструйованих" квартир.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися