У Харкові похолодає ще сильніше: до якої позначки опуститься температура

Якою буде погода в Харківській області

У Харкові початок нового тижня буде досить прохолодним. Відповідні дані опублікували на сайті Sinoptik.ua.

У понеділок, 20 вересня, температура повітря вдень буде до 14 градусів тепла. Мінлива хмарність з частими проясненнями збережеться на весь день.

У вівторок, 21 вересня, температура повітря вночі протримається на позначці в 9 градусів тепла, а вдень до 12 градусів. Буде хмарна погода. Днем повинен буде піти невеликий дощ, але ближче до вечора він уже закінчиться.

У середу, 22 вересня, температура повітря вночі до +7 градусів тепла, а вдень взагалі не вище 9. Весь день небо в Харкові буде затягнуте хмарами, проте опадів бути не повинно.

Інші новини:

 У Харківській області середньомісячні доходи однієї сім'ї у 2020 році склали 11 110 гривень. При цьому в середньому сім'ї витрачають за місяць 9069 гривень. Відповідні дані 9 липня опублікувало Головне управління статистики в Харківській області.

У гідрометцентрі назвали таку низьку температуру повітря 5 вересня "аномальної". Для порівняння, 5 вересня 2020 року харківські градусники показували від 19 до 26 градусів тепла, а у 2021 році від 14 до 16.

 У Лозовій і селищі Панютине з 1 жовтня планують підвищити тариф на теплову енергіюУ міськраді розповіли, що середня ціна природного газу для населення збільшилася на 16,38%, а бюджетних установ та інших споживачів взагалі на 119,87%. Крім цього, на 17,13% подорожчала електроенергія, а фонд оплати праці збільшився на 9,48%. При цьому пов'язані такі тарифи зі зміною мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися