Харків'ян попередили про небезпечні погодні явища: синоптики озвучили прогноз

У регіоні очікується мінлива хмарність

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні погодні явища в місті та області. Так, 21 жовтня в регіоні очікуються пориви вітру 15-20 м/с, оголошений перший (жовтий) рівень небезпеки.

Синоптики зазначили, що погодні умови можуть призвести до пошкодження лісових насаджень, а також об'єктів інфраструктури.

У четвер, 21 жовтня, температура повітря в Харківській області очікується в межах +6...+11 вночі та +13...+18 градусів вдень.

У Харкові синоптики прогнозують відсутність істотних опадів і температуру в межах +6...+8 градусів вночі й +15...+17 градусів протягом дня.

Крім того, в регіоні очікується мінлива хмарність.

погода в Харькове и области 21 октября

Інші новини:

В смт Бабаї волонтери облагороджують берег річки Уди. Люди вийшли вже на 22-й суботник. Цього разу вони висадили дерева на першому острові, який ще недавно був завалений сміттям. За день волонтери посадили 100 саджанців ведмежих горіхів. Крім цього, острів прикрасили молодими берізками, софора і Шовковиця. Жителі вже висадили кілька тисяч насіння волоського горіха, маньчжурського каштана, дуба, мигдалю, фісташок, глоду. Активісти хочуть створити їстівний ліс.

У січні 2021-го в.о. мера Харкова Ігор Терехов заявив, що до кінця опалювального сезону в Харкові вартість опалення і гарячої води підвищувати не будуть. І навіть розмістив зовнішню рекламу з цією обіцянкою від свого обличчя. Однак уже в лютому харків'яни отримали платіжки з підвищеними тарифами. Після скандалу в соцмережах і запитів журналістів мерія пояснила, що ціна послуги підвищилася через технічну помилку. Після цього міськрада провела перерахунок платежів за опалення і гарячу воду в лютому 2021 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися