Сніг скасовується: харків'ян попереджають про зміну погоди

Прогноз погоди у Харкові на 11 та 12 грудня

Наступні вихідні встигнуть порадувати харків'ян потеплінням. Проте вже наступного дня температура дуже зміниться. Синоптики передають, що у суботу та неділю очікуються температурні перепади, а снігу до кінця цього тижня чекати у Харкові та області точно не варто. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, субота, 11 грудня, буде сонячною та теплою. Температура вдень підніметься до 8 градусів, на ніч стовпчик термометра покаже до 3 градусів. У Харківській області у цей день очікується хмарна погода. Максимальна температура повітря вдень також становитиме до 8 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до 4 градусів вище за 0.

На неділю, 12 грудня, синоптики прогнозують погіршення погоди. Якщо у попередній день вдень температура повітря підніметься до 8, то в неділю максимальна температура вдень очікується лише до 2. На ніч буде до 2 градусів нижче 0. Щодо Харківської області, там синоптики прогнозують аналогічну погоду. Вдень – від 0 до 2, вночі – від 0 до -2 градусів. Без опадів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що синоптики розповіли, якою буде погода в Харкові в новорічну ніч, чи варто очікувати снігу та морозів, чи навпаки, до міста прийдуть дощі та потепління. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що внаслідок урагану в Харкові та Харківській області було пошкоджено лінії електропередач, повалено дерева і, зокрема, деякі з них впали на припарковані авто та пошкодили їх. Юрист розповів, чи можуть автовласники розраховувати на компенсацію у подібних ситуаціях. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися