Погода у Харкові у новорічну ніч: синоптики дали прогноз

У Новий рік погода у Харкові буде зовсім не святковою

Синоптики розповіли, якою буде погода у Харкові в новорічну ніч, чи варто очікувати снігу та морозів чи навпаки, до міста прийдуть дощі та потепління. Про це повідомляє сайт World Weather.

Так, згідно з прогнозом, цього року новорічна ніч не порадує харків'ян снігом, який робить її особливою та дарує всім святковий настрій. Натомість городян очікує хмарна погода. Температура повітря вночі опуститься до -2 градусів.

Зазначається, що інформація про прогноз погоди у Харкові на грудень 2021 – січень 2022 року формується на основі даних статистики за минулі роки.

До слова, за словами синоптиків, не порадує снігом харків'ян і майже весь січень. Сніг прогнозують лише на 9 та 21 січня. В решту днів буде хмарна погода, без опадів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківському парку Горького з'явилася дивовижна новорічна локація. У цьому місці були встановлені різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком. Фотографії були опубліковані в Мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися