Погода в Харкові: очікується сніг із дощем та сильний вітер

Прогноз погоди у Харкові з 13 по 17 грудня

Робочий тиждень у Харкові та області розпочався з похмурої погоди. Синоптики відзначають, що найближчими днями варто очікувати похолодання, дощ та мокрий сніг. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, сьогодні, 13 грудня, у Харкові та області очікується до 4 градусів тепла вдень та до -2 вночі. Без опадів. Цього тижня, за прогнозами синоптиків, це буде найтепліший день.

У вівторок, 14 грудня, на харків'ян чекає похолодання. Максимальна температура вдень - 1 градус вище 0. На ніч стовпчик термометра покаже від -1 від 1. У Харківській області у цей день очікується аналогічна погода.

15 грудня у Харкові та області прогнозують до 1 градуса вдень та до -1 градуса вночі. Без опадів.

У четвер, 16 грудня, мешканців Харкова та області очікує погіршення погоди. Протягом дня йтиме мокрий сніг з дощем. Температура повітря при цьому підніметься до 3 градусів вдень, а на ніч опуститься до -1 градуса.

На завершення робочого тижня на харків'ян також очікується мокрий сніг з дощем. Синоптики прогнозують до 1 градуса вдень та до -1 градуса вночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що синоптики розповіли, якою буде погода в Харкові в новорічну ніч, чи варто очікувати снігу та морозів, чи навпаки, до міста прийдуть дощі та потепління. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові прорвало труби та вода затопила цілу вулицю. Очевидці опублікували відео з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися