Синоптики спрогнозували зміни погоди у Харкові та області

Прогноз погоди у Харкові на 25 та 26 грудня

На вихідних у Харкові та області відбудуться різкі зміни у погоді. Останні пару ночей у Харківській області було холодніше, ніж у решті областей країни. Однак у наступні дні настане потепління. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, у суботу, 25 грудня, на зміну морозу прийде потепління. Вдень температура повітря у місті підніметься до 1 градуса вище 0. При цьому протягом усього вихідного йтиме мокрий сніг із дощем. На ніч температура повітря опуститься до -9 градусів. Нагадаємо, що останні кілька ночей стовпчик термометра в Харкові та області показував до -18 градусів.

У Харківській області у суботу також очікуються опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Температура повітря вдень підніметься до +1 градуса, а до ночі очікується від -7 до -9 градусів.

У неділю, 26 грудня, у Харкові та області буде сонячна погода. Проте плюсової температури вдень на харків'ян більше чекати не варто. Синоптики обіцяють цього дня до -6 градусів. На ніч температура повітря впаде до -12 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у прогнозі погоди на новорічну ніч знову відбулися деякі зміни. Згідно з декількома прогнозами, у ніч з 31 грудня на 1 січня у Харкові та Харківській області йтиме сніг. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканців Харкова кличуть на святковий концерт та дискотеку у новорічну ніч. 31 грудня з другої половини дня на харків'ян чекає святкова програма у парку. Цього дня відбуватимуться виступи гуртів "Льюїс Керолл" та "Brighttonе", відбудеться лаунж-концерт Ганни Касьянової, а також заплановане піротехнічне шоу. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися