Де відсвяткувати Новий рік у Харкові: городян звуть на святковий концерт та дискотеку у новорічну ніч

31 грудня святкова програма стартує у другій половині дня

Мешканців Харкова запрошують святкувати Новий рік у Центральний парк культури та відпочинку імені Горького. У новорічну ніч для городян підготували багато цікавого. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

31 грудня з другої половини дня на харків'ян чекає святкова програма у парку. За словами джерела, цього дня відбуватимуться виступи гуртів "Льюїс Керолл" та "Brighttone", відбудеться лаунж-концерт Ганни Касьянової, а також заплановане піротехнічне шоу.

Після закінчення шоу, у парку відбуватиметься новорічна дискотека, під час якої серед харків'ян проводитиметься розіграш різних призів. О 23:50 запланована театралізована зустріч Нового року 2022 разом із Дідом Морозом та Снігуронькою.

Зазначається, що у новорічну ніч атракціони та квест-кімнати працюватимуть у Центральному парку до 5:00.

Важливо: для відвідування масових заходів харків'янам потрібно мати при собі COVID-сертифікати чи інші документи, передбачені відповідною постановою Кабінету Міністрів України. Крім того, гостей свята просять носити захисні маски та дотримуватися дистанції.

Також у пресслужбі наголосили, що дорослі разом з дитиною зможуть відвідати Дім Діда Мороза за наявності ковід-сертифікату чи інших необхідних документів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що невакцинованих харків'ян просять святкувати Новий рік удома. Жителі Харкова, які бажають відвідати масові святкові заходи новорічної ночі, повинні мати COVID-документи, а тих, у кого таких документів немає, просять залишатися вдома та святкувати біля телевізора. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Мережі показали, як зараз виглядає прикрашений до новорічних свят парк імені Горького. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися