Снігопад у Харкові: жителів просять не виїжджати на дорогу

Поліція просить водіїв без потреби не виїжджати на дороги

У Харківській області фіксують величезну кількість опадів та ожеледицю на дорогах. У пресслужбі ГУ Нацполіції попросили жителів наразі не виїжджати на дорогу.

"Якщо немає нагальної потреби, бажано утриматись від виїздів, особливо за межі області. Пригальмовуйте поблизу пішохідних переходів, слідкуйте за дорожньою обстановкою та неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху. Також нагадуємо про необхідність належного паркування, щоб не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки. Якщо ви потрапили у скрутну ситуацію, ви завжди можете звернутися по допомогу до поліції, зателефонувавши на лінію 102", - зазначили у поліції.

 

Головні ДТП Харківської області:

У Харкові 25 листопада у районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталася масштабна ДТП із фурою та кількома легковиками. Спочатку правоохоронці повідомили, що водій фури був п'яним. Проте експертиза показала, що він перебував у стані наркотичного сп'яніння опіатами та канабіноїдами.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП у Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався у Chevrolet і Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися