У Харкові та області зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди на тиждень у Харкові та Харківській області

Цього тижня у Харкові, а також у Харківській області очікується чергова зміна погоди. Синоптики повідомляють, що на зміну нічним морозам прийде потепління. Водночас варто очікувати та на дощів і мокрий сніг. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Сьогодні, 4 січня, у Харкові упродовж дня йтиме дощ. При цьому температура повітря підніметься до п'яти градусів вище 0. Вночі поки що морози залишаються. Синоптики прогнозують до -2 градусів. В області також сьогодні варто очікувати дощову погоду та температуру повітря до +5 вдень та до -2 вночі.

5 січня на харків'ян очікується мокрий сніг з дощем. Максимальна температура повітря вдень – до +4 градусів. До ночі – до -2. Аналогічний прогноз озвучено цього дня і для Харківської області.

У четвер, 6 січня, у Харкові та Харківській області настане різке потепління. На зміну дощу та мокрому снігу прийде сонячна погода. Температура повітря підніметься до +7 градусів вдень, а вночі – до +4 градусів.

На Різдво, 7 січня, у місті та області синоптики обіцяють хмарну погоду. Максимальна температура повітря вдень – до +1 градуса. На ніч також залишається +1.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що одна з вулиць Харкова перетворилася на справжню безкоштовну "ковзанку". Містяни вирішили скористатися цим і прокотилися ним на ковзанах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові десятки людей мерзнуть на вулиці через суворі правила про вакцинацію. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися