У Харкові різко потеплішає

У Харківській області зміниться погода

У Харкові з 21 лютого вже остаточно уходять морози та приходить весняне тепло. Відповідний прогноз погоди опублікував Український гідрометцентр у себе на сайті.

Синоптики обіцяють, що температура повітря вже не опуститься нижче за нуль навіть уночі. Вдень буде від 3 до 8 градусів тепла, а вночі від 0 до 6. Іноді в місті будуть йти дощі.

У понеділок, 21 лютого, вітер буде 5 м/с, а температура повітря закріпиться на +6 градусах вдень та +1 вночі. Очікується хмарне небо із проясненнями. Вологість - 74%.

У вівторок, 22 лютого, вітер – 6 м/с. Вдень очікується температура повітря близько +8 градусів, а вночі - до +4. Буде хмарно. Вологість – 82%.

У середу, 23 лютого, вітер – 5 м/с. Температура повітря вдень та вночі - до +6 градусів. Очікується хмарне небо із проясненнями. При цьому у темну пору буде невеликий дощ. Вологість – 76%.

У четвер, 24 лютого, вітер – 2 м/с. Температура повітря вдень до +5 градусів, а вночі - до +1. Очікується хмарне небо з проясненнями. Вологість – 67%.

У п'ятницю, 25 лютого, вітер – 5 м/с. Температура повітря вдень до +3 градусів, а вночі - 0. Очікується хмарна погода. Вологість – 71%.

У суботу, 26 лютого, вітер – 4 м/с. Температура повітря вдень до +6 градусів, а вночі - до + 1. Вологість - 85%.

Раніше "Коментарі" писали про штормовий вітер, який вирував у Харкові. Тоді негода повалила дерева. Про сильний вітер харків'ян попереджали заздалегідь у регіональному гідрометцентрі. Фотографії повалених дерев та всі подробиці можна переглянути та дізнатися у матеріалі на "Коментарях".



Джерело: https://meteo.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися