Увага мешканцям Харкова та області: закриття руху через погодні умови

Через погодні умови ускладнено рух транспорту.

Водіїв Харкова та області попереджають про закриття руху автошляхами 13 грудня з 18:00 до 08:00 14 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Так,  Служба автомобільних доріг попереджає про можливе тимчасове закриття руху, у зв‘язку з погіршенням погодних умов. Наразі в області діє І рівень небезпечності, жовтий.

"Просимо за можливістю утриматись від поїздок, особливо водіїв вантажних автомобілів загальною масою понад 20 т", – зазначають у САД Харківської області.

Через погіршення погодних умов (інтенсивний мокрий сніг та дощ), з метою недопущення скоєння дорожньо-транспортних пригод та виникнення заторів, вводиться тимчасове закриття руху для вантажних автомобілів загальною массою понад 24 т на низці державних доріг Харківщини.

Обмеження набувають чинності сьогодні о 19:00 і триватимуть до 07:00 завтра.

Закривається рух на ділянках:

- М-03 Київ – Харків – Довжанський(на м. Ростов-на-Дону), км 396+094 – км 648+570;

- М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, км 9+387 – км 147+419;

- М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро, км 0+000 – км 127+735;

- Р-11 Полтава – Красноград, км 45+136 – км 52+112;

- Р-46 Харків – Охтирка, км 0+000 – км 80+813.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Треба знати в обличчя: хто відавав накази стріляти по Харкову та області

Штурм Харкова та області відбувався за їхніми наказами.

Служба безпеки України, у співпраці з Нацполіцією та Офісом Генерального прокурора, продовжує викривати воєнних злочинців країни-агресора. У результаті слідчих дій встановлено особи шістьох представників вищого командування Західного військового округу зс рф, які брали участь у плануванні, підготовці та веденні бойових дій проти Сил оборони на східному фронті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-центру СБУ.

На початку повномасштабного вторгнення вони віддавали накази російським військам на "прорив" державного кордону України і штурму населених пунктів Харківської області. Крім цього, високопосадовці країни-агресора сприяли створенню окупаційних адміністрацій рф під час тимчасового захоплення частини регіону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися