По Харкову та області дали невтішний прогноз: що відбуватиметься

У Харкові прогнозують значний дощ, грозу та град

По Харківській області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища на 11 серпня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

З 00:00 11 серпня у Харкові та області очікується гроза та значний дощ. З 09:00 прогнозується град та місцями шквали до 15-20 м/с. Такі погодні умови, за даними синоптиків, триватимуть до 21:00. 

Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. I рівень – це потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища погодні умови. Жителям регіону рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

picture

За даними синоптиків температура повітря вночі становитиме близько +21°…+19°C, вдень +25°…+27°C. 

При цьому рівень пожежної небезпеки в Харківській області значно знизиться. Загалом по області на 11 серпня відсутня пожежна небезпека. У  деяких районах оголошена мала та середня пожежна безпека. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові відновлює роботу екоавтобус, який збирає відпрацьовані лампи, батарейки та ртутні термометри. У КП “Муніципальна компанія поводження з відходами” уточнили, що екобус буде збирати небезпечні відходи в першу та третю середу місяця (за потреби - щотижня) на восьми стаціонарних локаціях.

Щоб уникнути скупчення людей, екоавтобус курсуватиме тільки по стаціонарних точках і не буде використовуватися як мобільний пункт прийому небезпечних відходів, як це було до повномасштабного вторгнення рф в Україну.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися