Якою буде погода у Харкові та області цього тижня

Загалом тиждень прогнозується без суттєвих опадів

Цього тижня в Харкові та області прогнозують помірну погоду, дощитиме тільки у вівторок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології

У вівторок, 5 вересня, очікується мінлива хмарність. По області, за прогнозом, вночі місцями короткочасний дощ. Вдень місцями очікується невеликий короткочасний дощ. Місцями грози. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 12 - 17°, вдень триматиметься в діапазоні 23 - 28°.

По місту вночі прогнозується короткочасний дощ. Вдень очікується невеликий короткочасний дощ. Температура повітря вночі триматиметься в межах 14 - 16°, вдень очікується 24 - 26 градусів тепла.

У середу, 6 вересня, прогнозується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря, за даними синоптиків, вночі очікується в межах 11 - 16°, вдень 22 - 27°.

У четвер, 7 вересня, також буде мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Температура повітря: вночі 10 - 15°, вдень 20 - 25°.

У п'ятницю, 8 вересня, - мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря очікується вночі в межах 7 - 12°, вдень 19 - 24°.

У суботу, 9 вересня, переважатиме мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря: вночі 6 - 11°, вдень 18 - 23°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області, а також в інших регіонах України до 6 вересня збережеться високий рівень пожежної небезпеки.  Надзвичайна пожежна небезпека на Харківщині оголошена на 4 та 6 вересня. 

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/HRCGM/439
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися