Якою буде погода у Харкові та області наступного тижня

На Харківщину повертаються дощі

У Харкові та області зберігається тепла погода. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології

У понеділок, 11 вересня, у Харківській області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура атмосферного повітря прогнозується вночі в межах 7 - 12° тепла, вдень 19 - 24°. Цього ж дня у Харкові переважатиме мінлива хмарність, істотних опадів не очікується. Температура повітря вночі становитиме 10 - 12° тепла, вдень 21 - 23°.

У вівторок, 12 вересня на території Харківської області прогнозується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, а вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Температура повітря вночі прогнозується на рівні 8 - 13° тепла, вдень 19 - 24°.

У середу, 13 вересня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме близько 7 - 12° тепла, вдень 19 - 24°.

У четвер, 14 вересня, за даними Українського гідрометеорологічного центру, у Харкові та області очікується вночі мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря становитиме 11 - 13° тепла. Вдень зберігатиметься мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Температура повітря вдень становитиме 23 - 25° тепла. 

У п'ятницю, 15 вересня, вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря становитиме 13 - 15° тепла. Вдень прогнозується мінлива хмарність, місцями короткочасний невеликий дощ. Температура вдень коливатиметься в межах 23 - 25° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувалося у Харкові біля вокзалу



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися