У Харкові та області завтра збережеться високий рівень небезпеки: що відомо

Пожежна небезпека у Харківській області збережеться до 14 вересня

У Харківській області, у вівторок, 12 вересня, зберігатиметься надзвичайна пожежна небезпека. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Надзвичайна пожежна небезпека – погодні умови за яких поєднання високої температури повітря та бездощової (сухої) погоди призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж, за наявності джерел займання (відкритого вогню). Показник напруженості природної пожежної небезпеки (К), яким визначається клас пожежної небезпеки, знаходиться в межах від 5 000 до 20 000 градусів.

У вівторок, 12 вересня, у Харківській області зберігатиметься висока та надзвичайна пожежна небезпека.

picture

За даними Українського гідрометеорологічного центру надзвичайна пожежна небезпека у Харківській області збережеться до 14 вересня.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області зберігається тепла погода. У вівторок, 12 вересня на території Харківської області прогнозується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, а вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Температура повітря вночі прогнозується на рівні 8 - 13° тепла, вдень 19 - 24°.

У середу, 13 вересня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме близько 7 - 12° тепла, вдень 19 - 24°.

У четвер, 14 вересня, за даними Українського гідрометеорологічного центру, у Харкові та області очікується вночі мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря становитиме 11 - 13° тепла. Вдень зберігатиметься мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Температура повітря вдень становитиме 23 - 25° тепла. 




Джерело: https://t.me/HRCGM/493
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися