Як зміниться погода в Харкові та області наступного тижня

Температура повітря у Харкові та області вдень триматиметься достатньо високою

У Харків та область поступово повертаються дощі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У понеділок, 2 жовтня, по Харківській області очікується мінлива хмарність. Вночі синоптики прогнозують невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 7 - 12° тепла, вдень 16 - 21°.

По Харкову також прогнозується мінлива хмарність Вночі очікується невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 9 - 11° тепла, вдень 18 - 20°.

У вівторок, 3 жовтня, у Харкові та області, за даними синоптиків, буде переважати мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі очікується 4 - 9° тепла, вдень 16 - 21°.

У середу, 4 жовтня, очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі становитиме  5 - 10° тепла, вдень 18 - 23°.

У четвер, 5 жовтня, за даними Українського гідрометцентру, у Харкові та області вночі очікується мінлива хмарність, невеликий дощ. Температура повітря становитиме 13 -11° тепла. Вдень також очікується мінлива хмарність, прогнозується невеликий дощ. Температура коливатиметься в межах від 17 до 19° тепла. 

У п'ятницю, 6 жовтня, вночі очікується мінлива хмарність, без опадів, температура буде в межах 9 - 7° тепла. Вдень очікується мінлива хмарність, дощ, температура становитиме 17 - 19° тепла. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові та області в жовтні. Детальніше про прогноз синоптиків на жовтень, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися