По Харкову та області продовжили невтішний прогноз: подробиці

Надзвичайна пожежна небезпека зберігатиметься щонайменше до 5 жовтня

У Харкові та області зберігається високий рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

За даними центру, надзвичайна пожежна небезпека зберігатиметься щонайменше до 5 жовтня.

У Гідрометцентрі пояснили, що надзвичайна пожежна небезпека – погодні умови за яких поєднання високої температури повітря та бездощової (сухої) погоди призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж, за наявності джерел займання (відкритого вогню). Показник напруженості природної пожежної небезпеки (К), яким визначається клас пожежної небезпеки, знаходиться в межах від 5 000 до 20 000 градусів.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харків та область поступово повертаються дощі. У понеділок, 2 жовтня, по Харківській області очікується мінлива хмарність. Вночі синоптики прогнозують невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 7 - 12° тепла, вдень 16 - 21°. По Харкову також прогнозується мінлива хмарність Вночі очікується невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 9 - 11° тепла, вдень 18 - 20°.

У вівторок, 3 жовтня, у Харкові та області, за даними синоптиків, буде переважати мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі очікується 4 - 9° тепла, вдень 16 - 21°. У середу, 4 жовтня, очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі становитиме  5 - 10° тепла, вдень 18 - 23°.

Детальніше про погоду, яка буде у Харкові та області цього тижня, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися