У Харкові та області очікуються сильні заморозки – харків’ян попередили про небезпеку

Синоптики оголосили помаранчевий рівень небезпеки у Харківській області

Харківський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 8 - 11 жовтня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Синоптики зазначають, що протягом доби 8 жовтня по області та місту очікується західний вітер, 15 - 20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).                                                                                                                                                                                                

Вночі 9 жовтня на поверхні ґрунту, а вночі 10 та 11 жовтня у повітрі очікуються (сильні) заморозки 0 - 5°(IІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На комунальне підприємство Харківщини запрошують працівників

Комунальне підприємство БРР "Балаклійські теплові мережі" на постійну роботу запрошує працівників. Про вакансії повідомляють у Балаклійській міській військовій адміністрації, інформують "Коментарі. Харків".

Так, на підприємство потрібен електрогазозварник з досвідом роботи зварювання трубопроводів, а також – електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування з досвідом роботи. Куди звертатися – дивіться за посиланням.

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися