З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 51 цивільну людину, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголошено триденну жалобу

Три дні, з 6 по 8 жовтня, в Харківській області будуть оголошені днями жалоби. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Терористична атака російських військових по с. Гроза стала найкривавішим злочином росіян на Харківщині за весь час від початку повномасштабного вторгнення. За останніми даними, цей злочин забрав життя 51 цивільної людини, 6 людей поранені", - сказав Олег Синєгубов.

Вічна пам'ять жертвам російського терору. Щирі співчуття їхнім рідним та близьким.

За попередньою інформацією, ворожі війська вдарили по с. Гроза ракетою типу "Іскандер". “Отримали поранення 7 людей. Усі вони були госпіталізовані в медзаклади області. Серед поранених 6 жінок, більшість яких старше 50 років, та 55-річний чоловік. Дві жінки перебувають у важкому стані, стан решти постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості. Один з поранених, на жаль, помер у лікарні”, - повідомили в Харківській ОВА. Також уточнили, що усі постраждалі мешканці с. Гроза.

Під завалами у Харкові знайшли тіло дитини – Ігор Терехов

Окупанти обстріляли два райони Харкова

Внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися більше 20 цивільних.

У Слобідському районі міста під завалами будинку знайшли загиблу дитину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися