Мешканців Харківщини попередили про небезпечне явище вранці

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 14 жовтня

Синоптики Харківського регіонального центру з гідрометеорології попереджають, що сьогодні, вранці 14 жовтня по області та місту очікується туман, видимість 200 - 500 м (I рівень небезпечності, жовтий).

Водіїв та пішоходів просять бути максимально обережними, дотримуватися правил дорожнього руху та зберігати безпечний рівень швидкості під час поїздки на авто.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові капітально відремонтують близько 160 житлових будинків

Планується зберегли матеріальні цінності власників квартир та цілісність споруд

Наступного року в місті Харкові планують зробити капітальний ремонт та реконструкцію 157 житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Євген Пасенов, у цих будинках відновлюватимуть конструктиви. Крім того, в частині передбачається відремонтувати фасади, покрівлі, провести роботи з термомодернізації.

Стало відомо, чи буде вода у харків’ян на випадок блекауту

Якщо у Харкові не буде світла чи виникатимуть аварійні ситуації – водоканал має альтернативні джерела електроенергії

КП "Харківводоканал" продовжує забезпечувати об'єкти водопостачання альтернативними джерелами електроенергії. Як повідомив начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу "Харківводопостачання" Олександр Черняєв, генератори вже встановлені на всіх основних насосних станціях міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися