Стало відомо, чи буде вода у харків’ян на випадок блекауту

Якщо у Харкові не буде світла чи виникатимуть аварійні ситуації – водоканал має альтернативні джерела електроенергії

КП "Харківводоканал" продовжує забезпечувати об'єкти водопостачання альтернативними джерелами електроенергії. Як повідомив начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу "Харківводопостачання" Олександр Черняєв, генератори вже встановлені на всіх основних насосних станціях міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

"Генераторами вже забезпечили 80% насосних станцій, плануємо в короткий термін підключити об'єкти, що залишилися. У разі виникнення аварійних ситуацій або позапланових відключень електроенергії це дозволить запустити насосні агрегати та підтримувати їх роботу для забезпечення мінімальної подачі води споживачам", – зазначив Олександр Черняєв.

вода у Харкові, немає води у Харкові, немає світла у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти минулої ночі обстріляли Харків та район беспілотниками

У ніч на 12 жовтня Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.

У Харківській області сталося два потужних вибухи: є поранені

12 жовтня до рятувальників надійшла інформація про два підриви людей на вибухонебезпечних предметах. Події сталися у с. Явірське по дорозі на с. Вовчий Яр, а також у с. Рубіжне Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72 та невідомий вибуховий пристрій. Що з людьми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися