Жителів Харкова та області попередили про невтішний прогноз: деталі

Завтра у Харкові та області очікується значний дощ

У Харкові та області у п'ятницю, 20 жовтня, очікуються несприятливі погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

У Харківській та низці інших областей оголошено І рівень небезпечності - жовтий. Це означає, що погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погоди, то за даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, у п'ятницю, 20 жовтня, очікується хмарна погода. По області - вночі очікується дощ, вранці та вдень значний дощ. Вітер буде південно-західний, 7 - 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви, 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 5 - 10° тепла, вдень очікується 10 - 15° тепла.

По місту прогнозується вночі дощ, вранці та вдень значний. Вітер - південно-західний, 9 - 14 м/с. Температура повітря у Харкові вночі становитиме 6 - 8° тепла, вдень 12 - 14° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові взимку. Взимку 2023-2024 років погода в Харкові прогнозується стійкою, холодною зі збереженням дефіциту опадів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прогнози Wisemeteo. За даними синоптиків, середня температура сезону очікується нижче на 1°, ніж у сезоні 2022-2023 років і складатиме -1°. Типова зима почнеться з 1-го грудня, температура зміниться до -2°.

Ознайомитися детальніше з прогнозом погоди в Харкові взимку, можна за посиланням.




Джерело: https://t.me/HRCGM/771
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися