Якою буде погода в Харкові в листопаді

У листопаді в область прийдуть морози

За даними “Укргідрометцентру”, погода у листопаді 2023 року буде теплішою ніж зазвичай, опади – помірними, пишуть “Коментарі. Харків”. Зокрема середня місячна температура в останній місяць осені очікується на рівні +2 +7, що близько до норми (0 +4 – середній показник для листопада).

У листопаді 2023 року у Харкові та області прогнозують теплішу погоду, ніж зазвичай, повідомляє “Суспільне новини”. 

На Харківщині у листопаді вважається нормою середньомісячної температури 1,6° тепла. У листопаді у 2023 році у регіоні синоптики очікують середньомісячну температуру на рівні 2,6° тепла.

Щодо опадів, то за даними регіонального гідрометцентру, у Харківській області у листопаді буде сухіше за норму: за місяць синоптики очікують 30 мм опадів. Нормою середньомісячної кількості опадів у листопаді у Харківській області вважають 42 мм.

Щодо орієнтовного прогнозу погоди на місяць, то значних морозів у листопаді не буде. Мокрий сніг у місті прогнозується на понеділок, 13 листопада. А у неділю, 19 листопада, ймовірні мінусові температури вночі. Хоча тенденцію до морозів вночі синоптики поки не прогнозують, однак потрібно готуватися до поступового зниження температури атмосферного повітря.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що осени зменшення сонячного світла, похолодання та підвищена вологість створюють сприятливі умови для розвитку інфекцій. У Департаменті охорони здоров’я Харківської міської ради надали поради, як уникнути інфікування. 

Для зміцнення імунітету, крім збагаченого вітамінами харчування, потрібно уникати шкідливих звичок, займатися спортом, гуляти на свіжому повітрі та дотримуватись режиму дня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися