По Харкову та області оголосили небезпеку: до чого готуватися

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині оголосили на 3 листопада

Жителів Харкова та області попередили про небезпечні метеорологічні явища. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 3 листопада. Вночі та вранці 3 листопада по області та місту очікується туман, видимість 200 - 500 м”, - йдеться у повідомленні регіонального центру з гідрометеорології. 

Оголошений I рівень небезпечності, жовтий. Варто зазначити, що I рівень – це потенційно небезпечні погодні умови. Небезпека зберігається  для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погоди, то за даними синоптиків, 3 листопада буде хмарно з проясненнями. По області вночі без істотних опадів. Вночі та вранці туман, вдень очікується дощ. Температура повітря становитиме вночі 1 - 6° тепла, вдень 8 - 13° тепла.

По Харкові прогнозується вночі без істотних опадів. Вночі та вранці туман вдень також буде дощ.Температура повітря: вночі 2 - 4° тепла, вдень 9 - 11° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, у жовтні 2023 року було зафіксовано 4 температурні рекорди. 

Аномально високі температурні показники фіксували 1, 23, 30 та 31 жовтня. 

Які температурні рекорди були побиті в Харківській області в жовтні читайте за посиланням



Джерело: https://t.me/HRCGM/873
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися