Як зміниться погода в Харкові та області цього тижня

Цього тижня у Харкові та області очікуються дощі

У понеділок, 6 листопада, по області буде хмарно з проясненнями. Вночі - невеликий дощ, вдень дощ. Температура повітря вночі 6 - 11° тепла, вдень 12 - 17°. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

По Харкову 6 листопада також хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ, вдень дощ. Температура повітря вночі 9 - 11° тепла, вдень 14 - 16°.

У вівторок, 7 листопада, переважатиме мінлива хмарність, істотних опадів не очікується. Температура атмосферного повітря становитиме вночі 3 - 8° тепла, вдень 8 - 13° тепла.

У середу, 8 листопада, хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура повітря вночі 2 - 7° тепла, вдень 8 - 13° тепла.

У четвер, 9 листопада, у Харкові та області вночі буде хмарно з проясненнями, прогнозується дощ. Температура становитиме  4 - 6° тепла. Вдень також хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Температура коливатиметься в межах 7 - 9° тепла.

У п'ятницю, 10 листопада, вночі очікується мінлива хмарність, без опадів, температура становитиме 1 - 3° тепла. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура: 8 - 6°тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними “Укргідрометцентру”, погода у листопаді 2023 року буде теплішою ніж зазвичай, опади – помірними. Зокрема середня місячна температура в останній місяць осені очікується на рівні +2 +7, що близько до норми (0 +4 – середній показник для листопада). У листопаді 2023 року у Харкові та області прогнозують теплішу погоду, ніж зазвичай.




Джерело: https://t.me/HRCGM/889
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися