У Харкові та області різко погіршиться погода: подробиці

У Харкові та області очікується зниження температури повітря

У Харкові та області найближчими днями очікується туман, мороз та сильний вітер. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

У п'ятницю, 10 листопада, по області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці прогнозується слабкий туман. Температура повітря вночі становитиме від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6 - 11° тепла.

По Харкову також без опадів, вночі та вранці, за даними синоптиків, спостерігатиметься слабкий туман. Температура повітря становитиме 1 - 3° тепла, вдень 7 - 9° тепла.

У суботу, 11 листопада, у Харкові та області буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів. Вдень місцями по області невеликий дощ. Вдень можливі пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла, вдень 6 - 11° тепла.

У неділю, 12 листопада переважатиме хмарна погода. Часом йтиме дощ, вдень місцями з грозою. Також ймовірні пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 3 - 8° тепла, вдень 9 - 14° тепла.

У понеділок, 13 листопада буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ. Вдень без опадів. Температура повітря становитиме: вночі 0 - 5° тепла, вдень 6 - 11° тепла.

У вівторок, 14 листопада, також буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Температура повітря коливатиметься  вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 3 - 8° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові очікується несприятливий період. Харків'янам надали рекомендації, як мінімізувати вірогідність інфікування.



Джерело: https://t.me/HRCGM/910
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися