У Харкові очікується несприятливий період: харків'янам радять підготуватися

У Харківській міській раді наголосили на важливості вакцинації

У Департаменті охорони здоров’я розповіли, як уберегтися від застуди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харків'янам радять, щоб знизити шанси підхопити вірусну інфекцію, регулярно мити руки та використовувати антисептик. Також варто уникати фізичних контактів та скупчень людей. Щоб знизити ризик інфікування у приміщенні, варто проводити провітрювання,  використовувати зволожувач повітря. 

Також щоб зміцнити імунітет, потрібно достатньо спати, збалансовано харчуватися та не забувати про фізичну активність.

У департаменті також вказали на важливість вакцинації від грипу, COVID-19 та пневмококової інфекції. “Щеплення допоможе знизити ризик зараження, а у випадку хвороби захистить від ускладнень”, - переконані в департаменті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за 9 місяців 2023 року в м. Харкові та Харківській області за санітарно-хімічними показниками досліджено 1124 проби води. Спеціалісти перевіряли воду з джерел нецентралізованого водопостачання (колодязі та каптажі джерел).

Моніторинг показав, що 44,0% перевірених джерел не відповідали вимогам встановлених норм.  У досліджених пробах води спеціалісти виявили перевищення нормативів за показниками загальної жорсткості, каламутності, кольоровості, перманганатної окиснюваності, вмісту нітратів, сульфатів, сухого залишку, аміаку, хлоридів.

У Харкові перевірили воду з 12 каптажів природних джерел і майже у всіх пробах знайшли відхилення від нормативних показників. 

Детальніше про результати перевірки читайте за посиланням




Виктория

10 листопада 2023, 07:44

Комплекс трав для иммунитета здесь https://dnsp.com.ua/g22668957-kak-povysit-immunitet

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися