Що робиться в Харкові через негоду (ФОТО)

Через вітер сталося 27 випадків пошкодження дахів у деяких районах Харкова

В місті Харкові через сильні пориви вітру станом на 14:00 впало 13 дерев і 12 великих гілок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, такі випадки зафіксовані в Салтівському, Немишлянському, Основʼянському, Слобідському, Холодногірському та Шевченківському районах. Зараз комунальні служби оперативно усувають наслідки негоди. Зокрема, бригади СКП “Харківзеленбуд” і КП “Харківблагоустрій” пиляють та вивозять повалені дерева та зламані гілки.

Також через вітер сталося 27 випадків пошкодження дахів у Київському, Салтівському, Новобаварському, Шевченківському, Основʼянському, Слобідському та Холодногірському районах. Працівники КП "Харківжилбуд", КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", КП "Харківспецбуд" оперативно  усувають аварійність пошкоджених покрівель і балконів, закріплюють металеві конструкції, укріплюють парапети та ін. Роботи тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові оголошені несприятливі погодні умови через сильні пориви вітру. У зв'язку погодними умовами приспустили державний прапор.

“Співробітники СКП "Харківзеленбуд" приспустили державний прапор на флагштоку до завершення буревію”, - уточнили у міській раді.

Нагадаємо, що на 12 листопада по Харкову та області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища. Оголошено IІ рівень небезпечності, помаранчевий.

Помаранчевий рівень - це погодні умови небезпечні, які несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується проявляти максимальну обережність при перебуванні у зоні дії погодних явищ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися