Що сталося з державним прапором у Харкові

У Харкові оголошено IІ рівень небезпечності, помаранчевий

У Харкові оголошені несприятливі погодні умови через сильні пориви вітру. У зв'язку погодними умовами приспустили державний прапор. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради

“Співробітники СКП "Харківзеленбуд" приспустили державний прапор на флагштоку до завершення буревію”, - уточнили у міській раді.

Нагадаємо, що на 12 листопада по Харкову та області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища. Вдень 12 листопада зі збереженням до кінця доби по місту та області очікуються пориви сильного південного вітру, 25 - 30 м/с. Оголошено IІ рівень небезпечності, помаранчевий. 

Помаранчевий рівень - це погодні умови небезпечні, які несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується проявляти максимальну обережність при перебуванні у зоні дії погодних явищ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області дали поради у зв'язку з погіршенням погодних умов. У Балаклійській міській раді закликали всіх дотримуватися наступних порад:

  • усі вікна будинків необхідно щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;

  • на вулиці триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;

  • у разі сильного вітру сховатися у найближчому приміщенні або укритті; уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

“Ці прості поради можуть допомогти уникнути сумних наслідків, тож поділіться із ними всіма, кому вони можуть знадобитись. Бережіть себе та своїх близьких!”, - наголосили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися