Стало відомо, коли у Харкові випаде сніг

Цього тижня у Харкові та області переважатиме хмарна погода

У Харкові та області цього тижня прогнозується поступове зниження температури атмосферного повітря - у вихідні вдень очікується мороз. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У вівторок, 14 листопада, прогнозується хмарна погода з проясненнями. По області, за даними синоптиків вночі буде без істотних опадів, вдень очікується дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Температура повітря коливатиметься вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 5 - 10° тепла.

По Харкові вночі буде без істотних опадів, вдень дощ. Вночі та вранці також слабкий туман. Температура повітря становитиме вночі 1 - 3° тепла, вдень 7 - 9° тепла.

У середу, 15 листопада, буде хмарно. Вночі очікується дощ, вдень невеликий дощ. Температура повітря вночі 2 - 7° тепла, вдень 6 - 11° тепла.

У четвер, 16 листопада, хмарно з проясненнями, вночі, за даними синоптиків, очікується невеликий дощ, вдень дощ. Температура повітря: вночі 2 - 7° тепла, вдень 5 - 10° тепла.

У п'ятницю, 17 листопада, хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Температура повітря: вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1 - 6° тепла.

У суботу, 18 листопада, буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вночі 0 - 5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За даними Укргідрометцентру, 17 листопада у Харкові та області вночі буде хмарно з проясненнями, місцями очікується невеликий сніг, температура становитиме від  0° до 2° морозу. Вдень також буде хмарно з проясненнями, місцями синоптики прогнозують невеликий сніг, температура від 2 до 4 градусів тепла. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові та області в листопаді.




Джерело: https://t.me/HRCGM/936
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися