На Харків та область насувається неминуче: подробиці

Коли у Харків та область прийдуть сильні морози

В Україні з 19 по 23 листопада очікується сильне похолодання. Температура повітря місцями може опуститися до 14 градусів морозу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію синоптика Наталки Діденко.

Вона повідомила, що з 19 по 23 в Україні очікується сильне похолодання. Температура повітря впаде до невеликих "мінусів". В нічні години 23 й 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумська, Полтавська й Харківська області) температура знизиться до 10 -14 градусів морозу.

Зокрема є висока ймовірність снігу в багатьох областях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представниця гідрометцентру Наталія Птуха розповіла про два останні тижні листопада та дні, коли погода буде найпідступнішою.

Вона наголосила, що зараз багатьох цікавить, коли в Україні випаде сніг. Зараз сніг випав тільки на високогір'ї Карпат, решта території України поки що без снігу. Цього тижня територія України переважно буде в полі зниженого тиску. Відповідно, майже весь тиждень йтимуть дощі, однак з перервами.

За її словами, 15−16 листопада над південним сходом України навіть циклон може утворитися. Але, знову ж таки, переважатимуть опади в вигляді дощу. Та в ніч на 16 листопада, а також 17 листопада вже можуть бути саме вночі опади змішаної фази, тобто дощ із мокрим снігом.

Коли очікувати сталого снігу, читайте за посиланням.

Харкові та області синоптики прогнозують погіршення погодних умов. У понеділок, 20 листопада, також переважатиме хмарна погода, очікується сніг, мокрий сніг та дощ. Синоптики попередили, що місцями буде налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Також можливі пориви вітру 15 - 20 м/с.

Якою буде погода найближчими днями, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися