У Харкові та області погіршується ситуація: що відомо

У Харкові та області найближчими днями значно погіршиться погода

По Харкову та області сьогодні, 19 листопада, прогнозують сніг, ожеледицю. По області можливі пориви вітру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

У Харкові сьогодні буде хмарно з проясненнями, очікуються невеликі опади - дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура повітря вдень 1 - 3° тепла.

По Харківській області сьогодні також буде хмарно з проясненням. В північно-західній половині області невеликі опади, в південно-східній - помірні (дощ з переходом в  мокрий сніг та сніг). Місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Місцями можливі пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У понеділок, 20 листопада, у Харкові та області буде хмарна погода. Очікується сніг мокрий сніг, вдень місцями значний. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 0 - 5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У вівторок, 21 листопада, у Харкові та області буде хмарно з проясненнями. Вночі сніг, мокрий сніг. Вдень місцями невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 2 - 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області склалася вкрай напружена ситуація із захворюванням тварин на сказ.

За період за період з 27 жовтня по 15 листопада поточного року сказ лабораторно підтверджено у 6 тварин на територіях Первомайської, Біляївської та Олексіївської громад. У м. Первомайський захворіла на сказ безпритульна собака, в інших 5 випадках захворіли домашні тварини.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням



Джерело: https://t.me/HRCGM/965
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися