У Харкові та області різко зміниться погода: до чого варто готуватися

У Харкові та області очікуються морози до 17 градусів

У Харкові та області прогнозується сильне похолодання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

У вівторок, 21 листопада, у Харкові буде хмарно з проясненням. Істотних опадів не очікується, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вдень 2 - 4° морозу.

По Харківській області 21 листопада також прогнозується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вдень 1 - 6° морозу.

У середу, 22 листопада, буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів.

Вдень місцями сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура  повітря: вночі 8 - 13° морозу, вдень 1 - 6° морозу.

У четвер, 23 листопада, очікується найхолодніша ніч.  За даними синоптиків, буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура  повітря: вночі 12 - 17° морозу, вдень 2 -  7° морозу.

У п'ятницю, 24 листопада, прогнозується хмарна погода з проясненнями, вночі опади, вдень невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Очікуються місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура  повітря:  вночі 2 - 7° морозу, вдень 0 - 5° тепла.

У суботу, 25 листопада, також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади. На дорогах ожеледиця.

Температура повітря: вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0 - 5° тепла.

За даними синоптика Наталки Діденко, 25-26 листопада, в Україну ввірветься черговий активний циклон із дощами, мокрим снігом та сильним вітром.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під час низьких температур важливо дотримуватись правил безпечної поведінки, щоб уникнути переохолодження та обмороження. Як уникнути переохолодження, читайте за посиланням.



Джерело: https://t.me/HRCGM/978
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися