Насуваються нові циклони: чого чекати жителям Харкова та області

В Україні прогнозується кілька циклонів, однак погодні умови будуть м'якшими

Щойно територію України полишив один сніговий циклон, синоптики попереджають про наближення інших. Уже сьогодні ввечері в західних областях України зміняться погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

Новий циклон рухатиметься з південного заходу та принесе опади практично по всій території України.

“У середу очікуємо опади практично по всій території України. Циклон охоплюватиме більшу територію, але опади будуть різноманітної фази. Наприклад, у західних областях буде переважно сніг і температура повітря становитиме вдень та вночі 0-6 градусів морозу. У північних областях, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях буде мокрий сніг, а на півдні й південному сході – дощі”, - розповіла керівниця пресслужби Укргідрометцентру Наталія Птуха.

А тим часом синоптик Наталка Діденко попередила, що південні циклони ходять серіями. “У середу, 29 листопада, показуватимуть наступну серію. З південного заходу в Україну знову прийде активний молодий циклон зі снігом та дощем, із сильним вітром. 30-го листопада циклон піде за межі України. А 1 грудня в нас знову циклон, проте з відчутним потеплінням”, - повідомила синоптик.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про збереження 28 листопада небезпечних погодних умов у Харкові та області.

Детальніше про погоду у Харкові та області на найближчі дні читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися