Жителів Харкова та області попередили про небезпечні явища

Небезпечні метеорологічні явища прогнозуються вранці та вдень

У Харківській області зберігаються несприятливі погодні умови. За даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, у середу, 29 листопада, очікуються пориви вітру, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 29 листопада. Вранці та вдень 29 листопада по місту та області очікуються пориви південно-східного вітру, 15 - 20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні синоптиків.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Україну насуваються нові циклони. Новий циклон рухатиметься з південного заходу та принесе опади практично по всій території України.

“У середу очікуємо опади практично по всій території України. Циклон охоплюватиме більшу територію, але опади будуть різноманітної фази. Наприклад, у західних областях буде переважно сніг і температура повітря становитиме вдень та вночі 0-6 градусів морозу. У північних областях, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях буде мокрий сніг, а на півдні й південному сході – дощі”, - розповіла керівниця пресслужби Укргідрометцентру Наталія Птуха.

А тим часом синоптик Наталка Діденко попередила, що південні циклони ходять серіями. “У середу, 29 листопада, показуватимуть наступну серію. З південного заходу в Україну знову прийде активний молодий циклон зі снігом та дощем, із сильним вітром. 30-го листопада циклон піде за межі України. А 1 грудня в нас знову циклон, проте з відчутним потеплінням”, - повідомила синоптик.

Детальніше про погоду найближчими днями читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/HRCGM/1039
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися