У Харкові та області цього тижня погіршиться погода

Наприкінці тижня у Харкові та області очікуються хуртовини

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології розповіли, якою буде погода у Харкові та області цього тижня, повідомляють "Коментарі. Харків".

У вівторок, 5 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями. По області без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря становитиме: вночі 3 - 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

По місту істотних опадів не прогнозується. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря коливатиметься: вночі в межах 4 - 6° морозу, вдень в межах 1 - 3° морозу.

У середу, 6 грудня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі 3 - 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У четвер, 7 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі прогнозується місцями невеликий сніг. Вдень також невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 9 - 14 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У п'ятницю, 8 грудня, прогнозується хмарна погода, вночі очікується сніг. Вдень невеликий сніг. Вітер східний, 9 - 14 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 3 - 8° морозу, вдень 0 - 5° морозу.

У суботу, 9 грудня, буде хмарно, очікується сніг, місцями хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7 - 12 м/с, місцями пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 3 - 8° морозу, вдень 1 - 6° морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові та області у грудні




Джерело: https://t.me/HRCGM/1074
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися