По Харкову та області оголосили небезпечний прогноз: деталі

У Харкові та області зберігаються несприятливі погодні умови

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 13 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Вночі 13 грудня по місту та області зберігатиметься налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий", - йдеться у повідомленні. 

У середу, 13 грудня, у Харкові та області буде хмарна погода. По області вночі опади (сніг, мокрий сніг, місцями дощ); налипання мокрого снігу, ожеледь, місцями туман. Вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 0 - 5° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

По місту - вночі опади (сніг, мокрий сніг); налипання мокрого снігу, ожеледь. Вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 1 - 3° морозу, вдень 0 - 2° морозу.

У четвер, 14 грудня, буде хмарна погода. Вночі місцями невеликі опади. Вдень помірні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вдень очікуються місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У п'ятницю, 15 грудня, буде хмарна погода. Вночі мокрий сніг, дощ. Вдень невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря: від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У суботу, 16 грудня, очікується хмарна погода, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря: вночі 3 - 8° морозу, вдень 0 - 5° морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається на дорогах Харківської області через негоду.




Джерело: https://t.me/HRCGM
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися