Яка ситуація на дорогах Харківської області через негоду

Обмежень в русі дорогами Харківської області немає

Дорожники Харківської області вже майже тиждень працюють в надскладних умовах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

На дорогах області утворилась сильна ожеледиця через коливання температури та мокрий сніг, що подекуди переходив у дощ. Вдень і вночі на дорогах державного значення спецтехніка чистить сніг та обробляє дорожнє покриття протиожеледними матеріалами. 

У службі повідомили, що особлива увага приділяється аварійно-небезпечним ділянкам, транспортним розв’язкам, спускам і підйомам.

За останню добу на дорогах Харківської області працювало 123 одиниці дорожньої техніки:

  • КДМ – 78 одиниць;

  • навісне обладнання – 2  одиниці;

  • навантажувачі – 43 одиниці.

“На обробку покриття було використано 2260 тонн піщано-соляної суміші та понад 26 тонн солі. Загалом було оброблено 2143 км доріг загального користування державного значення”, - йдеться у повідомленні служби.

Обмежень в русі дорогами Харківської області немає. Надзвичайних ситуацій не зафіксовано, та все ж просять водіїв бути уважними, дотримуватись безпечної дистанції та швидкісного режиму, а також не заважати роботі спецтехніки.

“Водіям великовагового транспорту, яких негода застала в дорозі, радимо скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти за посиланням”, - зазначили у службі.

Звернутися по допомогу та отримати актуальну інформацію про стан проїзду дорогами Харківщини можна за телефоном цілодобової гарячої лінії: +38 095 568 38 77

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається в Харкові через негоду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися