У Харкові та області тиждень почнеться з погіршення ситуації

У Харкові та області наступними днями очікується туман

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про погіршення погодних умов у Харкові та області, повідомляють "Коментарі. Харків".

Жителів регіону попередили про небезпечні метеорологічні явища у понеділок, 18 грудня. “Протягом доби 18 грудня по місту та області очікується туман, видимістю 200 - 500 м. Ожеледь. На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними”, - йдеться у повідомленні центру.

Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Щодо погоди, то по області 18 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура повітря: вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4º тепла.                                        

По Харкову 18 грудня прогнозується хмарна погода з проясненнями, невеликі опади (мокрий сніг, дощ). Температура повітря: вночі близько 0°, вдень 0 - 2º тепла.

У вівторок, 19 грудня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Місцями туман, ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря: вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 - 5º тепла.

У середу, 20 грудня, хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Місцями туман. Температура повітря: вночі 0 - 5° тепла, вдень 2 - 7° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, яку загрозу можуть нести зимові розваги. Рятувальники радять:  

- не виходити на лід, особливого білого кольору, із вмерзлою травою, гіллям тощо — він найкрихкіший. Також небезпечні ділянки, де є швидка течія, джерела та теплі стічні води,

- не бити ногами по кризі, щоб перевірити її міцність. “Якщо все ж таки вийшли на кригу та відчули, що вона неміцна, обережно човгайте назад тим самим шляхом”, - пояснили у ДСНС.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися