У Харкові та області завтра очікуються небезпечні явища: подробиці

Жителів Харкова та області попередили про сильні пориви вітру

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 26 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Протягом доби 26 грудня по місту та області очікуються пориви південно-західного вітру, 15 - 20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться в повідомленні синоптиків. 

Нагадаємо, що I рівень небезпечності - це потенційно небезпечні погодні умови – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погоди, у  Харківському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили, що 26 грудня по області буде хмарно, очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2 - 7° тепла.

По місту також прогнозується хмарна погода, невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі 0 - 2° тепла, вдень 3 - 5° тепла.

27 грудня у Харкові та області буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень місцями невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі 0 - 5° тепла, вдень 2 - 7° тепла.

28  грудня буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

29  грудня прогнозується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 - 5° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові на Новий рік.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1203
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися