Якою буде погода у Харкові на Різдво та Новий рік

У Харкові та області до 2024 року сильні морози не прогнозуються

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології розповіли, якою буде погода в Харкові та області на Різдво Христове, 25 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, за даними центру, у понеділок, 25  грудня у Харкові та області буде хмарно, прогнозуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2 градусів тепла, вдень 0 - 5 градусів тепла.

Щодо погодних умов до 25 грудня, у центрі попередили: 

21  грудня буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі 0 - 5 тепла, вдень 2 - 7 тепла.

По місту буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. 

Вночі та вранці слабкий туман. Температура повітря вночі 1 - 3 тепла, вдень 3 - 5 тепла.

22  грудня буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Температура повітря вночі від 1 морозу до 4 тепла, вдень 0 - 5 тепла.

23  грудня буде хмарно. Опади (дощ, мокрий сніг). Місцями ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря протягом доби від 2 морозу до 3 тепла.

24  грудня - хмарно. Сніг, мокрий сніг. Ожеледиця. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 3 морозу до 2 тепла.

Відповідно до довгострокового прогнозу погоди на новорічні дні 31 грудня та 1 січня погода буде наступною:

31 грудня - у Харкові буде хмарно з проясненнями. Температура вночі прогнозується в межах 3 градусів морозу, вдень 1 градуса тепла.

1 січня в Харкові ймовірні опади у вигляді мокрого снігу, температура становитиме вночі 0, вдень 1 градус тепла.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як зробити різдвяно-новорічні свята безпечними.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1174
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися