У Харкові та області вночі погіршиться ситуація: що відомо

Сильні морози збережуться до кінця тижня

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили про погіршення погодних умов у Харкові та області, пишуть "Коментарі. Харків".

“Вночі 12 січня по області та місту очікуються пориви північного вітру, 15 - 20 м/с, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними”, - йдеться у повідомленні синоптиків.

По Харківській області оголошено I рівень небезпечності, жовтий. 

Щодо погодних умов, то за даними синоптиків сильні морози збережуться до кінця тижня.

У п'ятницю, 12 січня, буде хмарно з проясненнями. По області: вночі сніг, снігова крупа; хуртовина. Вдень без істотних опадів. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вночі пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря знизиться вночі до 11 - 16° морозу, вдень до 9 - 14° морозу.

По місту - вночі очікується сніг, снігова крупа; хуртовина. Вдень без істотних опадів. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вночі також пориви, 15 - 20 м/с. Температура повітря  знизиться протягом доби до 11 - 13° морозу.

У суботу, 13 січня, очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря: вночі 15 - 20° морозу, вдень 9 - 14° морозу.

У неділю, 14 січня, буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 9 - 14 м/с. Температура повітря: вночі 13 - 18° морозу, вдень 2 - 7° морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні відбувалося на дорогах Харкова.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1317
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися