Що відбувається на дорогах Харкова (ФОТО)

Які роботи проводять на дорогах Харкова 11 січня

У Харкові продовжують наводити лад на дорогах та тротуарах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді зазначили, що бригади КП “Шляхрембуд” 11 січня на вулицях Харкова працюють 168 робітників і 96 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу вони вивезли близько 383 куб. м снігу, льоду і ТПВ, а також використали 471 куб. м піщано-сольової суміші та 273 т солі.

СКП “Харківзеленбуд” продовжує наводити лад для безпечного пересування харків’ян містом. Комунальники прибирають лід з пішохідних доріжок у парках, скверах, на алеях та вздовж “червоних” ліній.

Бригади КП “Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації” очищають дощоприймальні колодязі мережі зливової каналізації від снігу та льоду. Комунальники промили та прочистили зливостоки, поперечні підключення, канави та водопропускні труби на вулицях Основ'янській, Тополевій, Москалівській, Дудинської та пр. Науки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Харківської міської філії “Газмережі” відновили газопостачання до майже 1 тисячі осель Харкова.

“Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" відновили газопостачання до майже 1 тисячі осель харків’ян, які внаслідок обстрілів тимчасово залишились без газу. Попередньо газовики повністю замінили зруйновані газопроводи, заварили отвори від уламків снарядів та перевірили систему на щільність та герметичність”, - повідомили у Харківській міській філії “Газмережі”



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися