По Харкову та області оголосили невтішний прогноз: подробиці

У Харкові та області вночі та вранці очікуються складні погодні умови

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 18 січня, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Вночі та вранці 18 січня по області та місту очікуються: туман, видимість 200 - 500 м; вранці та вдень пориви південно-східного вітру, 15 - 20 м/с. На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у попередженні. 

Щодо погоди, то синоптики повідомили, що 18 січня буде хмарна погода. По області очікується вночі невеликий сніг, вдень мокрий сніг з переходом у дощ. Вночі та вранці туман, видимість 200 - 500 м; слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу.

На дорогах ожеледиця. Вранці та вдень очікуються пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 8 -13° морозу, місцями 16 - 21° морозу; вдень підвищення температури до 0 - 5° тепла.

По місту: Вночі невеликий сніг, вдень мокрий сніг з переходом у дощ. Вночі та вранці туман, видимість 200 - 500 м; слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу.

На дорогах ожеледиця, вранці та вдень  пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 11 - 13° морозу, вдень підвищення до 2 - 4° тепла.

19 січня буде хмарна погода, очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі очікуються місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 0 - 5° тепла, вдень  2 - 7° тепла.

20 січня - хмарно з проясненнями. Вночі опади, вдень місцями невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря: вночі 0 - 5° морозу,  вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається на вулицях Харкова.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1352
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися