Що сьогодні відбувається на вулицях Харкова (ФОТО)

У Харкові прибирають сміття, а також утилізовані ялинки

Комунальники у Харкові продовжують прибирати вулиці, тротуари та прибудинкові території міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Сьогодні, 17 січня, до робіт залучили понад 1,7 тис. робітників і 16 одиниць спецтехніки. Комунальники чистять сніг і лід, посипають піщано-сольовою сумішшю пішохідні доріжки, виходи з під'їздів, території вздовж “червоних” ліній, зупинки громадського транспорту. Вони прибирають сміття, а також утилізовані ялинки. 

Крім того, працівники Холодногірської філії усувають наслідки вчорашнього ракетного обстрілу району.

У Немишлянському районі працівники СКП “Харківзеленбуд”  прибирають сніг і посипають протиожеледною сумішшю тротуари та доріжки для безпечного пересування мешканців. Працівники також чистять урни та збирають сміття.  

Сьогодні, 17 січня, комунальники  працюють на території парку на бул. Юр'єва та у сквері на вул. Харківських Дивізій. До робіт залучили дев’ятьох працівників і дві одиниці техніки.

Продовжують працювати на вулицях міста і бригади КП “Шляхрембуд”. Сьогодні, 17 січня, на вулицях Харкова працюють 162 робітники і 72 одиниці спецтехніки підприємства. За попередню добу вони вивезли близько 730 куб. м снігу, льоду і ТПВ, а також використали понад 380 куб. м піщано-сольової суміші та 425 т солі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу Сумського ринку у Харкові встановили делінеатори, щоб водії авто не перешкоджали руху трамвая.

Детальніше про зміни в Харкові читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися