25-річний харків’янин претендує на посаду заступника Міністра культури, молоді та спорту

Молодий харків’янин подав декларацію у якості кандидата заступника Міністра України

Харків’янин Микита Андрєєв претендує на посаду заступника Міністра України культури, молоді та спорту. Про це стало відомо із декларації, яку він подав до НАЗК у якості кандидата на посаду, передають "Коментарі. Харків".

Відомо, що чоловік народився у квітні 1994 року у Харкові. На Facebook сторінці кандидата зазначено, що він займає активну громадянську позицію та, не дивлячись, на юний вік вже має великий досвід. Кандидат себе позиціонує як члена Колегії в Міністерстві освіти і науки України, виконавчого директор в Громадська спілка "Українська асоціація освіти дорослих" і як голову Громадської Ради при Міністерстві освіти і науки України.

Працював заступником голови Секретаріату Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти, у "Молодіжній правозахисній агенції" та був членом експертного бюро з якості освіти в компании "European Students' Union – ESU"

Вивчав цифрове врядування у Національній академії державного управління при Президентові України, право – у Східноукраїнському національному університеті ім. В. Даля, антикорупційні міждисциплінарні студії в "Києво-Могилянській академії" та фінанси і кредит – у Харківському інституті фінансів.

Крім того, у соцмережі зазначено, що кандидат на посаду замміністра керує сторінкою "Громадська спілка "Українська асоціація освіти дорослих" у Facebook.

За даними із декларації, у власності молодого чоловіка є легковий автомобіль Hyunda Accent 2019 року випуску вартістю 310 тисяч гривень, який він придбав у серпні 2019 року.

У минулому році чоловік отримав майже 46 тисяч гривень стипендії у Національній академії державного управління при Президентові України та у Представництві Фонду Конрада Аденауера в Україні. Отримав майже 458 тисяч гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю та заробив за сумісництвом майже 140 тисяч гривень. Готівкою зберігає 6 тисяч доларів та стільки ж євро.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Харківська ОДА оголосила конкурс на дві вакантні посади. Шукають директора Департаменту охорони здоров’я та начальника управління у справах молоді та спорту. Одна із вимог до кандидатів - емоційна стабільність.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися