У Харківській ОДА шукають емоційно стабільних чиновників-керівників

У Харківській облдержадміністрації оголосили конкурс на дві вакантні посади керівників

Харківська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на дві вакантні посади. Шукають директора Департаменту охорони здоров’я та начальника управління у справах молоді та спорту. Відповідні розпорядження розміщені на сайті Харківської ОДА, передають "Коментарі. Харків".

Кандидати на посади мають подати відповідну заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби і резюме. Крім того, вони мають довести, що до них не застосовуються заборони відповідно до Закону України "Про очищення влади". 

Документи необхідно подати протягом 7 днів з дня оприлюднення інформації про оголошення конкурсу. Сам конкурс відбудеться 30 січня.

Обидва кандидати мають бути з вищою освітою, мати досвід роботи на державній службі, або в органах місцевого самоврядування, або на керівних посадах підприємств, установ та організацій не залежно від форми власності не менше двох років. Крім того, мають на рівні користувача працювати з комп’ютером, мати навички розв’язання проблем та бути емоційно стабільними, комунікабельними та відповідальними і вільно володіти державною мовою.

Керівнику облздраву  обіцяють посадовий оклад у розмірі 10900 гривень на місяць. Керівнику управління молоді та спорту трохи менше – 9690 гривень. Крім того, передбачені інші виплати відповідно до Закону "Про державну службу".

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися