У соцмережах поширюють недостовірну інформацію щодо харківських депутатів ОПЗЖ

Спаський офіційно заявив, що у соцмережах розповсюджують фейки про ОПЗЖ

У соцмережах почали поширювати інформацію про фейкові кримінальні справи, які порушено стосовно представників фракції "Опозиційна платформа – За Життя" у Харківській міській раді. Про це на своїй сторінці у Facebook написав член політради від ОПЗЖ депутат Андрій Спаський.

За словами чиновника, інформація у соцмережах не відповідає дійсності. Спаський вважає, що це спроби праворадикальних організацій обмовити депутатів та партію. Він також зазначив, що радикали нібито розповсюджують інформацію про шахрайство депутатів.

"Офіційно заявляю, що це брехня і лише непереконливі спроби праворадикальних організацій втоптати в бруд наші імена. Запевняю, що депутати фракції "Опозиційної платформи – За життя" працюють у правовому полі та стоять на захисті інтересів харків'ян, які довірили нам високе право представляти ці інтереси у міській раді. Події таких "патріотів", які приховують себе за фейковими обліковими записами виглядають просто смішно. Ми продовжуємо працювати та робитимемо це на користь харків'ян!", — написав Андрій Спаський.

Нагадаємо, нардеп від ОПЗЖ Юрій Загородній розповів, що замість того, щоб змінювати економічний курс країни, влада продовжує політику тарифного геноциду, започатковану її попередниками, лише ще посилюючи її коштом додаткового оподаткування. Народний обранець зазначив, що за показником рівня ВВП на одного українця наша країна знаходиться на останньому місці в Європі та на 137-му місці у світі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися