Зеленського попросили звільнити Олексія Кучера

Президенту України запропонували "навести порядок" на Харківщині

Президенту України Володимиру Зеленському пропонують звільнити з посади голову Харківської обласной адміністрації Олексія Кучера. Відповідна петиція з`явилася на сайті голови держави. 

Автором звернення є Анатолій Самойленко. Він вважає, що губернатор Харківщини не хоче "слухати людей". У якості приклада чоловік навів істрію Ерванда Алексаняна.

"Вимагаємо звільнити Олексія Кучера, голову Харківської ОДА, так як ця людина не відповідає займаній посаді. Пане президент, терміново зверніть увагу та наведіть порядок", - йдеться в петиції.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Ерванд Алексанян, який наприкінці грудня облив бензином двері Харківської ОДА, а потім підпалив їх, пояснив, що причиною такого вчинку став стан доріг в селі Зауддя. Саме там він зараз мешкає із родиною. Сім’єю вони переїхали до села півроку тому. Це була вимушена необхідність. 5-річний син чоловік страждає від бронхіальної астми, тому батько намагався створити умови для комфортного життя малюка.

У селі різко погіршився стан доріг – їх розбивали вантажівки, що належать буровій організації, яка вже кілька десятків років видобуває там газ. Чоловік намагався домовитися з керівництвом кампанії, щоб вони відремонтували проїзджу частину, та не судилося. Тоді Ерванд Алексанян спробував вирішити питання на найвищому рівні і поїхав до  Офісу президента. Президент його прийняв та пообіцяв зустріч з головою ХОДА Олексієм Кучером. Та не судилося. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що із пояснень чоловіка, він намагався всіма можливими та неможливими способами привернути до себе увагу губернатора, щоб вирішити проблему. Але він став фігурантом кримінальних проваджень за фактом хуліганства та погроз щодо працівника правоохоронного органу та  готування до умисного знищення або пошкодження майна (ч. 4 ст. 296,  ч. 1 ст. 345, ч.1 ст. 14, ч. 2 ст. 194 КК України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися